septembrie 2, 2018 in Obiecte turnate

Strategii cheie pentru succesul networkingului promotional

articol

O parte importanta a detinerii unei afaceri sau de a-ti detine rolul intr-o companie este sa stii cum sa comunici bine si sa cunosti oameni din si in jurul afacerii tale. Colectarea de noi contacte este esentiala pentru cresterea afacerii tale. Acest lucru ne aduce cu gandul la networking, un element-cheie pentru succesul companiei tale. Cea mai buna legatura se va crea atunci cand ai ceva de oferit si au ceva de oferit.

Iata cateva strategii-cheie pentru reusita promovarii retelelor de promovare!

Ia Nota de contactele pe care le ai deja si gandeste-te cum doresti sa creasca afacerea ta. Acest lucru iti va oferi o idee despre tipurile de persoane pe care doresti sa le intalnesti si despre cum iti vei promova afacerea.

Iesi in evidenta. Acesta este un pas important spre crearea conexiunilor. Gaseste evenimente unde stii ca vei intalni oamenii potriviti si veti avea conexiuni valoroase. Exista mai multe modalitati de a gasi evenimente in retea. Cauta-le pe social media, consulta camera de comert locala sau intreaba un coleg.

Fii pregatit. Fii pregatit cu intrebarile pe care le vei pune oamenilor pe care ii vei intalni. Ce trebuie sa stii despre ele? Ce trebuie sa stie despre tine?

Lasa o impresie buna. Ce te va face sa iesi  la un eveniment de networking? Nu numai ca puteti schimba cartile de vizita, dar nu ar fi o idee minunata de a face ceva diferit? Poate poti da carti de vizita in forma unui desfacator de scrisori, o carte de vizita cu magnet sau orice alt tip de cadou promotional.

Pastreaza legaturile. Nu uita sa pastrezi conexiunile pe care tocmai le-ati facut. Acest lucru poate fi imediat dupa eveniment sau in viitor, dar cheia succesului este de a ramane conectat!