februarie 13, 2018 in Obiecte turnate

Produsele promotionale contruiesc relatii

Obiecte promotionale
Produsele promotionale construiesc relatii

In prezent, prin comunicarea prin e-mail si folosirea comunicatiilor electronice mobile, afacerile au devenit mai impersonale decat au fost vreodata. Facem afaceri prin ecrane de calculator si telefoane mobile. Nu este neobisnuit ca persoanele sa comunice prin mesaje electronice timp de ani intregi dar sa nu se intalneasca niciodata.

Produsele promotionale de marca reprezinta un instrument de marketing mai important decat oricand. Marketingul promotional este o modalitate eficienta dovedita de a construi si de a intari relatiile personale. Cadoul promotional potrivit dat persoanei potrivite la momentul potrivit este un mod sigur de a intari relatiile de afaceri. Produsul potrivit personalizat, real si tangibil, are sanse mai mari ca oricand sa creeze o impresie favorabila pentru brandul tau, prin mesajul si detaliile de contact.

Gandeste-te la banii pe care compania ii investeste pentru a atrage noi afaceri si cat de putin investeste in mentinerea relatiilor cu clientii pe care ii are deja.

Multe dintre relatiile de afaceri sunt relativ scurte si trecatoare. Ii ia doar cateva secunde unui client de-al tau sa caute noi furnizori online si, daca relatia dintre voi nu este intretinuta, sansele de a-I pierde sunt destul de mari.

Adaugarea produsului promotional potrivit mixului tau de marketing este o modalitate dovedita de a creste loialitatea clientilor si de a continua relatiile de afaceri. Data viitoare cand aloci bugetul de marketing, asigura-te ca mentinerea relatiilor cu cei care iti sunt clienti deja este la fel de importanta ca atragerea celor noi. Elementul promotional potrivit, daruit persoanei potrivite la momentul potrivit, este un mod sigur de a-ti mentine vanzarile si gradul de constientizare a marcii intr-un climat de afaceri in permanenta schimbare.

Trebuie sa ai in minte ca oamenii iubesc sa primeasca daruri care sunt atat creative, durabile si utile. Produsele promotionale fac oamenii fericiti. Una dintre modalitatile de a pastra clientii este de a-i mentine multumiti.

Anunturile conventionale ruleaza pentru o perioada limitata de timp. O reclama la televizor sau radio poate dura cateva saptamani. Un anunt publicitar poate fi afisat pentru cateva luni.

In schimb, produsele promotionale cum ar fi brelocuri, insigne, desfacatoare etc., te  pot ajuta sa ii faci publicitate afacerii mult timp.

Daca nu esti inca hotarat si ai nevoie de cateva idei, poti rasfoi catalogul nostru online.