aprilie 18, 2018 in Obiecte turnate

Medaliile personalizate – eroinele obiectelor promotionale

Medalii
Obiecte promotionale

Este de inteles de ce armata ii decoreaza pe cei care indeplinesc misiunile si dau dovada de curaj si daruire, cu medalii. Medaliile sunt elegante si au o istorie îndelungata, astfel încat ar fi binevenita o asociere a brandului tau cu traditionalele obiecte. Achizitionarea medaliilor personalizate realizate de obiecteturnate este rentabila, acesta fiind un alt motiv pentru care multe companii si organizatii îsi gasesc valoarea economica si morala in aceste obiecte personalizate.

Mai ales daca organizatia ta este implicata in proiecte ale comunitatii sau orice alt fel de proiecte in care sunt implicate unitatile demografice care afecteaza societatea in diferite nivele sociale, trebuie sa tii cont ca medaliile pot fi vazute ca un sprijin emotional, o recunoastere a eforturilor depuse de cei care lucreaza pentru organizatie.   De cate ori oferi o medalie celor care au dat dovada de daruire si entuziasm in misiunile pe care le-a avut, nu numai ca oferi o recompensa rentabila care va fi admirata de generatii, dar dai valoare si brandului pe care il reprezinti.

În timp ce rasa umana se mandreste cu comportamentele sale rationale si stiintifice, adevarul este ca ele se bazeaza foarte mult pe emotie, lucru care ne face sensibili in fata recunoasterii eforturilor depuse si performantelor obtinute, care stau la baza interactiunilor dintre oameni.

Medaliile facute la comanda sunt disponibile în mai multe forme. O medalie are, în mod traditional, o panglica aplicata, iar pangliza insasi pune in evidenta medalia metalica crescandu-i astfel vizibilitatea si valoarea. Cand faci comanda pentru confectionarea medaliilor personalizate asigura-te ca ca aloci timp si design-ului panglicii. Trebuie avuta in vedere si armonizarea culorilor panglicii si ale medaliei pentru a te asigura ca produsul finit se completeaza una pe cealalta.

Chiar daca medaliile sunt relativ ieftine, atractive si capteaza atentia, adevaratul motiv pentru care sunt considerate unele dintre cele mai populare este exclusivitatea iar acest factor are cel mai mare impact asupra oamenilor care le folosesc in scopuri promotionale. Faptul ca medaliile pot fi obtinute direct de la sursa este ceva care le creste foarte mult valoarea emotionala. Daca organizatia ta inmaneaza medalii ca recunoastere a realizarilor si virtutii celor implicati, faptul ca sunt acordate destul de rar si ca pot fi obtinute direct de la tine sunt factorii care le fac a fi apreciate din ce in ce mai mult.

Data viitoare cand compania sau organizatia ta cauta o modalitate rentabila de a-i recompensa pe membrii personalului tau, iti sugeram sa iei in considerare achizitionarea medaliilor personalizate. Cea mai dificila parte in comandarea medaliilor personalizate este cea legata de aspectul final care necesita o  abilitate deasupra multor designeri. Prin urmare, daca organizatia sau compania ta alege sa comande astfel de medalii, trebuie sa te asiguri ca o vei face apeland la producatorii experimentati in acest domeniu, al caror personal este capabil sa maximizeze impactul logo-ului tau si sa asigure o integrare eficienta a profilului companiei tale.

Daca esti hotarat sa oferi medalii chiar si in viitorul foarte apropiat si nu mai ai timp, poti comanda medaliile pe care le avem in stoc si pot fi personalizate, al caror design este realizat de personalul nostru care are o vasta experienta in acest domeniu.