august 4, 2019 in Obiecte turnate

Găsește piesa lipsă a strategiei tale de marketing

Strategia de marketing

Simți că există ceva ce lipsește afacerii tale? Stii ca ai un produs sau serviciu excelent. Prețurile sunt grozave. Clienții pe care îi ai par să iubească ceea ce faci. Deci, care este piesa care lipsește pentru a-ti impulsiona vânzările?

Pare că este timpul să iti examinezi strategia promoțională. Puterea cuvantului este pozitivă si poate fi de ajutor, dar în aceste zile nu este suficient. Există o listă întreagă de lucruri pe care le poți încerca si pe care te poti bizui atunci când vine vorba de obținerea succesului. De la paginile de socializare, la panouri publicitare, până la strângerea mâinilor, practic nu există nicio limită.

O strategie de marketing promoțional bună este un efort cu multe fețe, care trebuie abordat din mai  multe unghiuri de atac. Ca un mic dejun sănătos, in care va trebui să iei  în considerare laptele și cerealele, precum și bolul de fructe, ca să zic așa. Și nu uitați de ceașca de cafea – acel imbold fierbinte care vă oferă dimineața impulsul necesar.

Acolo ne încadrăm. Un breloc promoțional poate fi impulsul pentru strategia de marketing. Nu ești încă convins? Să ne uităm la numeroasele beneficii pe care le poate oferi un breloc promoțional afacerii tale.

Un breloc este un reminder fizic si tangibil al brandului tau

Sigur ca si reclamele amuzante de la TV ne raman in cap, dar nu se compara cu avantajul de a oferi  acel ceva pe care clientul îl poate vedea și ține minte mult mai mult timp. S-ar putea ca el să nu-l poarte  peste tot, ci doar să-l arunce într-un sertar. Insa, cu siguranta,il va descoperi mai târziu și isi va aminti de tine.

Un breloc personalizat = cadoul perfect

Oamenii adoră să obțină lucruri gratuite și toată lumea adoră să primească un cadou. Când oferiți clienților și potentialilor tai clienti unul dintre brelocurile noastre promotionale, este posibil să vă vadă mai favorabil. Și își vor aminti mereu de unde l-au primit, pentru ca numele sau marca ta se afla literalmente pe breloc!

Produse promotionale pe placul tuturor

In  publicitatea tradițională, trebuie să efectuezi cercetări de piață și să vizezi cu atenție o demografie ideală pentru a obține cel mai mare randament pentru bugetul tau. Insa toată lumea poate aprecia utilitatea unui breloc. Poate fi folosit de oricine de la un student care transportă o sticlă de apă pe rucsac până la un adult care își organizează în sfârșit dulapul, sau chiar poate fi folosit ca o modalitate de a ține seturi de chei. Și tot timpul în care este folosit, site-ul si sigla ta se afla acolo.

Brelocul calatoreste impreuna cu noi

Ca un mesaj dintr-o sticlă aruncată în ocean, nu puteți fi niciodată sigur cât de departe va ajunge mesajul tau atunci când îl pui pe un breloc promoțional. Brelocurile călătoresc si ele, aducând brandul cu ele oriunde merg existand posibilitatea sa atingi o audiență dincolo de ceea ce ai calculat inițial.

Brelocurile noastre promotionale au preturi accesibile

Poate că cel mai bun motiv al tuturor pentru a investi în brelocurile promoționale este faptul ca nu ne epuizeaza bugetul. Ține-le într-un coș la recepție, arunca-le în mulțime la o paradă, du-le la expoziții comerciale, trimite-le clienților odata cu pachetul in care se afla comanda lor.

După cum vezi, există multe avantaje pentru implementarea produselor promoționale în strategia ta de marketing. Dacă vrei să răspândesti conștientizarea brandului tau, atunci ar trebui să iei în considerare un articol cadou pentru clienții tai si nu numai pentru ei. De asemenea, alegând să cumperi de la ObiecteTurnate.ro te asiguri că vei avea un articol de înaltă calitate. Fie că alegi unul dintre deschizătoarele noastre de sticlă gravate sau un breloc din metal turnat, vei fi mulțumit de rezultate. Rasfoieste catalogul nostru sau poti să ne suni la +40 756 155 663 te vom putem ajuta să găsesti bucata lipsă din strategia ta de marketing promoțional!