mai 21, 2019 in Obiecte turnate

Cadourile promotionale si motivarea angajatilor

Articol

Persoanele puternic motivate ar trebui să fie cu adevărat importante pentru compania ta, pentru ca au o dorință de a-și face treaba eficient, ducând la o productivitate mai mare si, implicit, la o crestere a veniturilor.

Angajații cu nemotivați tind să lucreze mai lent, fără a ține seama de eficiență sau productivitate.

Pentru a vă face locul de muncă unul în care fericirea și productivitatea se dezvoltă, luați în considerare următoarele sfaturi.

Mediu de lucru prietenos

Aproape o treime din viața umană o consumam muncind – de aceea este foarte important să ne simțim minunat în spațiul nostru de lucru. Un mediu de lucru bun este important pentru a maximiza productivitatea. Mediul de lucru include o atmosferă plăcută și chiar si mai important – relații bune între colegii.

Relațiile bune de lucru ne oferă mai multe beneficii: munca este mai plăcută atunci când avem relații bune cu cei din jurul nostru. De asemenea, suntem mai inovativi și creativi.

Relațiile bune depind in mare masura de liderul echipei. Dacă liderul este pozitiv și întotdeauna fericit, colegii vor fi întotdeauna influentati pozitiv, de asemenea. Un lider supărat care are adesea o stare proastă va transfera emoțiile și colegilor săi.

Program prea lung de lucru

Te aștepți ca angajații tăi să muncească mult timp?

Ai grijă – chiar și când vorbim despre orele de lucru, calitatea este mult mai importantă decât cantitatea. Chiar si angajatii care debordeaza de energie, vor fi mai productivi într-un timp mai scurt decât angajații plictisiți și obosiți care lucreaza program lung. Când angajații sunt obosiți,  se vor produce adesea greșeli sau chiar răniri.

Desigur, se poate întâmpla ca în perioadele aglomerate să ai nevoie ca angajații ta sa lucreze multe ore in plus. În acest caz, ei trebuie sa fie motivati și premiati. Vedeți mai multe despre acest aspect în continuare.

Cadourile simbolice și cuvintele pozitive pot face o treabă excelentă

Dacă angajații tai au făcut ceva cu adevărat important, ar trebui să iti faci timp să ii feliciti.

Dacă vrem să creștem motivația angajatilor noștri, trebuie să le acordăm credit pentru munca lor bine făcută.

Așa că fii conștient de acele mari sarcini de lucru rezolvate cu success și arata ca le apreciezi efortul. Dacă faci asta în fața altor angajați, impactul va fi mult mai puternic.

Cadourile practice pot face minuni

Răsplătește-ți angajații cu mici cadouri pentru zile de naștere, pentru Crăciun sau după ce fac o treabă bună.

Efectul recompenselor va fi duce la o creștere a fericirii, a stimei de sine alături de o loialitate mai puternică față de companie. Asigura-te că recompensele vin cu sigla firmei, astfel încât să construiesti recunoașterea și loialitatea mărcii.

Prin urmare, cadourile promotionale pot fi o modalitate excelentă de a spune angajaților „vă mulțumesc”. Gestul de a oferi cadouri pentru a vă arăta recunoaștinta poate duce la creșterea moralei la birou sau la afaceri și chiar și produsele promoționale simple precum stilouri, brelocuri, insigne și reviste imprimate cu numele angajaților le pot arăta aprecierea ta.