Brelocuri turnate

Brelocurile noastre metalice sunt durabile si perfecte pentru a va tine toate cheile intr-un singur loc! Ele pot rezista la uzura de zi cu zi si vin in toate formele, desenele si culorile.

Pentru ca ele merg cu noi pretutindeni, fac ca brelocul sa fie elementul promotional perfect pentru a-ti face cunoscuta compania.

Aceste brelocuri personalizate sunt o modalitate excelenta de a face o declaratie si de a va promova afacerea. Ele sunt, de asemenea, un util cadou pentru a-l imparti prietenilor, familiei si clientilor.

Brelocurile realizate de noi, pot fi personalizate, turnate in forme 2D sau 3D si, prin urmare, pot constitui un bun cadou pentru angajatii, clientii sau potentialii tai clienti. Pot fi personalizate cu sigla firmei, forma, culoarea, finisajul dorit, toate detaliile fiind discutate in amanunt inainte de a trece la realizarea lor.

Faptul ca ele pot fi personalizate, realizate cu diverse placari, finisaje, vor face ca brelocurile pe care le veti comanda sa fie cu atat mai interesante, deosebite, pentru a surprinde placut.

Va prezentam cateva modele de brelocuri si specificatii ale brelocurilor realizate de noi, pentru importante branduri din tara noastra si nu numai.

  • Turnare la orice forma 2D sau 3D.
  • Baza metal.
  • Finisari/placari: nichel, nichel vechi, nichel mat, auriu, alama, alama cafenie, argint, argint vechi, bronz rosu, bronz galben, crom; lustruire, lustruire margini, luciu.
  • Personalizari:
    • culori liniare: imprimare directa de vopsea (cod Pantone) pe material (emailare) intr-un numar ridicat de culori;
    • policromie: autocolant printat, acoperire epoxy (rasina transparenta).