octombrie 16, 2017 in Obiecte turnate

Obiectele turnate – o abordare eleganta

Eleganta
Obiecte promotionale

Un obiect promotional din metal este considerat a fi de succes atunci cand clientii tai il considera util, arata bine si care iti va promova marca intr-o lumina pozitiva. Metalul este un material adesea neglijat in materie de cadouri, dar ofera elementelor promotionale un aspect elegant si este o modalitate unica de a-ti promova brandul.

Branding

Produsele promotionale metalice pot fi finisate fara sudura, iar brand-ul poate fi incorporat intr-o forma eleganta. In afara de  aceste importante aspecte, sunt cadouri corporative ideale. Elementele de metal confera  obiectelor o nota de eleganta pentru clientii tai – ceea ce trebuie luat in seama nu numai odata cu apropierea sezonului festiv. Pentru articolele promotionale din metal produse in masa este utilizata turnarea sub presiune pentru a imprima marca corporativa pe metal in timpul procesului de fabricatie. Acest proces ofera produselor un finisaj inteligent si uniform. Culoarea poate fi, de asemenea, incorporata in articole metalice, astfel incat branding-ul  poate fi reflectat in design.

Diversitate

Instrumentele de scris si brelocurile vin in minte atunci cand majoritatea oamenilor se gandesc la cadouri promotionale din metal, dar exista o gama imensa de alte produse disponibile. Metalul poate fi utilizat pentru a face totul, de la pandantive la placutele de identificare pentru animalele de companie, de la insigne la ace de cravata si butoni. In functie de profilul companiei tale, poti alege obiectele care iti reprezinta cel mai bine afacerea.

Impresie de durata

Obiectele promotionale metalice reprezinta o modalitate unica de a va asigura ca ai tai clienti isi vor aminti de compania ta, iar aceste obiecte vor dura mult mai mult decat cele realizate din plastic. Obiectele metalice pot fi, de asemenea, turnate in forme unice. Daca preferi un aspect traditional, poti  alege intotdeauna un finisaj metalic cu imprimare folie pentru un aspect contemporan. Ai putea merge chiar si cu un pas mai departe si sa oferi clientilor monede metalice sau chiar bare de lingouri miniatura, cu detaliile de contact pe ele!

Daca nu stii inca ce obiecte promotionale sa oferi clientilor tai, contacteaza-ne si vom raspunde negresit!