aprilie 23, 2019 in Obiecte turnate

Obiectele promotionale iti pot ajuta vanzarile sa creasca

Vanzari

Atunci cand intri in viata privata a clientului tau, ai atins esenta unei publicitati bune. Adaugand utilitate si satisfactie consecventa, esti deja aproape de perfectiune. Acum, gandeste-te ce fel de publicitate te poate ajuta sa atingi acest obiectiv? Ce tip de promovare ar putea construi, in acelasi timp, loialitate si o evidentiere a valorilor? Si nu am mentionat inca faptul ca sigla sau mesajul tau publicitar vor fi in permanenta in ochii destinatarului si a celor din jurul lui. Cadourile promotionale si de afaceri constituie, potrivit cercetarilor, una dintre cele mai ieftine forma de publicitate.

Uita-te in biroul tau. Cate produse promotionale cu un logo sau un mesaj promotional ai enumerat? Fiecare dintre noi primeste, in fiecare an, o multime de articole promotionale si cadouri de afaceri. Dar cum stii ca esti bine plasat pe piata cu ajutorul cadourilor promotionale sau de afaceri? Cum poti sti ca marca ta este inca in mintea unui partener de afaceri si a clientului. Nu in ultimul rand, gandeste-te cam pe unde se afla in comparatie cu ofertele de concurenta? Iata cateva motive pentru care consideram ca fiecare strategie de marketing trebuie sa includa si produse promotionale, ca parte a unui plan anual care va poate ajuta sa castigati.

Marketing eficient, ieftin

Intreprinderile mici, care nu pot decat sa viseze la campanii de publicitate uriase pe toate canalele media majore, sunt foarte constiente de acest lucru. Dar cei intelepti stiu ca isi pot atinge in continuare obiectivele de marketing. Cum? Cu o campanie de preturi mult mai scazuta de produse promotionale si cadouri de afaceri. Dupa cum poti verifica pe site-ul nostru, exista multe produse accesibile pentru a lansa o promovare eficienta a afacerii tale.

Recunoasterea imediata a marcii

Consumatorii isi pot aminti instantaneu de afacerea,  produsele sau serviciile tale atunci cand vad sigla sau mesajul promotional pe produs. Acesta este unul dintre motivele cheie pentru care o buna parte din buget este investita in produse promotionale si cadouri de afaceri. Stiai ca, in medie, produsele promotionale sunt pastrate timp de cel putin 6 luni pana la un an? Astfel de efecte de lunga durata sunt foarte rare in randul oricarui alt tip de publicitate.

Functioneaza ca si o carte de vizita

Cartile de vizita au sarcina de a te reprezenta pe tine sau compania ta si produsele tale catre consumatori si potentiali parteneri de afaceri. Produsele promotionale si cadourile de afaceri lucreaza, de asemenea, mai mult sau mai putin in acelasi mod, dar cu rezultate mai bune. Conform sondajelor, 8 din 10 respondenti isi amintesc mesajul despre produsul promotional.

Unele sfaturi rapide

Nu trebuie sa exagerezi imprimarea unei cantitati exaggerate de informatii pe cadourile promotionale. In majoritatea cazurilor, logo-ul si site-ul web sunt suficiente.

Calitatea trebuie sa fie inaintea cantitatii. Cadourile promotionale utile si de inalta calitate nu sunt neaparat costisitoare.

Nu este neaparata nevoie sa insisti asupra culorilor corporate daca nu le consideri potrivite pentru cadoul promotional. Vei putea citi mai multe despre psihologia culorilor in urmatorul articol.

Ofera produsele promotionale  pe tot parcursul anului, nu numai de sarbatori.