octombrie 31, 2018 in Obiecte turnate

Medalia personalizată – o recompensă apreciată

Medalii personalizate

Știm cu toții, din istorie, că medaliile au fost folosite pentru a recompensa îndrăzneala și curajul și nu există niciun motiv pentru ca aceleași reguli să nu se aplice in activitatea ta de promovare. Medaliile personalizate pot constitui o modalitate de a recompensa susținătorii unei cauze sau chiar de a oferi o recompensă exclusivă pentru  realizarea cu succes a obiectivelor propuse.

Obținerea de medalii personalizate create nu este complicată. Folosind serviciul de Proiectare gratuită a promoțiilor, tot ce puteți face este să ne trimiteți elementele pe care doriți să le includeți – logo-ul companiei, o imagine dintr-un eveniment, textul și numele persoanelor implicate și lăsați restul in seama noastra. Ne așteptăm ca designerii medaliilor să profite la maximum de zona disponibilă pe fiecare parte a medaliei și să vă trimită proiectul spre aprobare. În acest fel, nu este nimic dificil în a începe întregul proces și poți fi sigur că medaliile finale pe care le vei primi se potrivesc perfect cu evenimentul pentru care sunt concepute.

Medaliile pot fi folosite într-o serie de moduri, si in mod cert vor readuce oamenii de cate ori va fi vorba despre un eveniment ca cel la care au fost recompensați. Deoarece medaliile sunt elemente exclusive – le pot primi doar dintr-o singură sursă și oferta lor este limitată. Medaliile sunt, de cele mai multe ori, mai dorite și mai apreciate decât multe alte cadouri pe care oamenii le primesc.

Medaliile sunt perfecte pentru cluburi sportive și organizații comunitare. Atunci când adaugi o panglică colorată unei medalii, evidențiezi vizibilitatea acesteia și crești atracția generală a produsului.

Având propriile medalii realizate la comandă, se deschide o lume a posibilităților. Poți alege nu numai forma și mărimea medaliei sau a medalionului, dar și exista si o gamă cuprinzătoare de opțiuni. Alegerile tale includ culoarea metalului și gama de culori pe care vrei sa le utilizăm pentru a finaliza designul. Abilitatea de a produce ceva care este unic pentru organizația ta și care va fi imediat recunoscut ca aparținând acesteia sunt motive puternice pentru care medaliile personalizate ar trebui să fie luate în considerare de fiecare organizație.

Dacă privesti in cabinetul de trofee sau posesiunile personale ale oamenilor de toate naționalitățile, există o șansă bună ca medaliile să fie una dintre posesiunile pe care le-au păstrat de-a lungul anilor. Acest lucru se datorează faptului că medaliile sunt atât elemente exclusive, cât și pentru că păstrează amintiri puternice.

Daca nu esti inca decis si ai nevoie de cateva sfaturi, contactează-ne. In stoc avem o serie de modele care pot fi personalizate si chiar comandate online aici.