februarie 19, 2019 in Obiecte turnate

Insignele personalizate – obiectele promotionale care pot rezista o viata

Insigne

Daca ati cautat vreodata prin lucrurile cuiva mai in varsta, exista o sansa buna sa fi gasit o serie de insigne, medalii personalizate sau monede personalizate pe care le-au primit ca mementouri si cadouri pentru a sarbatori evenimentele din viata lor. In trecut, crearea unei insigne personalizate a fost un mod standard pentru a celebra o sarbatoare nationala sau un eveniment istoric de importanta nationala sau regionala. Faptul ca monedele si insignele sunt de lunga durata si relativ ieftine de produs sunt motive bune pentru care comerciantul ar trebui sa investeasca o parte din bugetul lor promotional.

Unul dintre motivele pentru care ati putea gasi o insigna personalizata in dulapul bunicii este si ca este foarte dificil sa distrugi o insigna sau medalion personalizat. Aceasta longevitate este inerenta produsului si unul dintre motivele pentru care monedele au fost proiectate initial ca mijloc de schimb. Ele pot fi usor de purtat, pot fi personalizate in functie de nevoile utilizatorului final si au o zona mare vizibila pe care este inscriptionata informatia. Acestea sunt motivele pe care marketingul modern ar trebui sa le ia in considerare. Dar, desigur, oportunitatile care rezulta din folosirea insignelor  personalizate depasesc faptul ca dureaza mult timp. Aici enumeram cateva din motivele pentru care compania ta sau organizatia comunitara va gasi ca insignele personalizate metalice sunt instrumente populare si eficiente de marketing care maximizeaza rentabilitatea investitiei.

Sa presupunem, de exemplu, ca esti membru al unui grup comunitar. Majoritatea acestor organizatii, majoritatea celor care realizeaza servicii valoroase pentru societate, nu dispun de fonduri permanente. Oamenii isi vor indeplini sarcinile alocate in cadrul organizatiei gratuit sau fara nici o recompensa, totusi stim cu totii ca cel mai simplu gest, chiar si ceva atat de fundamental ca un „multumesc”, poate fi un motivator puternic. In acest caz, insignele personalizate devin o mare parghie pentru a maximiza angajamentul emotional al oamenilor fata de organizatia sau clubul tau. Oferind ca recompensa o simpla insigna, care poate costa destul de putin, probabilitatea este destul de crescuta ca oamenii sa ramana  angajati in cauza pentru care grupul militeaza. Chiar mai mult, donatiile si ofertele de sprijin care vin din partea membrilor se dovedesc a se imbunatati in mod dramatic atunci cand un cadou simplu, cum ar fi o insigna realizata la comanda, o medalie sau o moneda, este oferit ca mijloc de recunoastere a sprijinului acordat.

Desigur, unul dintre principalele motive pentru care insignele sunt oferite membrilor sau suporterilor unui club sau organizatie este si acela ca reprezinta un mod exceptional de e arata multimii ca cel care o poarta este un membru valoros al respectivei comunitati. Desi in mare parte oamenii din organizatie actioneaza dintr-un punct de vedere altruist, sunt, totusi, foarte incantati atunci cand eforturile lor sunt recunoscute si rasplatite chiar si cu o insigna.