decembrie 22, 2017 in Obiecte turnate

Inca mai e timp…

Inca mai e timp
Produse promotionale

Esti in criza de timp si vrei sa comanzi produse promotionale pentru sfarsitul de an? Inca mai ai ceva timp.

Iata o lista de 4 lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa comanzi un articol promotional in ultimul moment:

Trebuie sa fii 100% pregatit

Comandarea unui element promotional inseamna mai mult decat a sti ce element promotional doresti. Ori de cate ori comanzi, dar mai ales in graba, asigura-te ca ai toate informatiile pentru a nu iti da seama ca ai gresit dup ace comanda a fost lansata si obiectul e in lucru.

Avand raspunsuri la urmatoarele intrebari vei fi mai pregatit si vei economisiti timp in timpul procesului de comanda:

  • Ce stil si produs de culoare doresti?
  • Cate articole vrei sa comanzi?
  • Ce tip de imprimare, ce informatii sau decoratiuni doresti sa aiba obiectul promotional?
  • Este aprobat design-ul?
  • Ai aprobarea de a plasa comanda?
  • Care este adresa unde doresti sa vina produsele?
  • Esti dispus sa platesti taxele suplimentare de urgenta?
  • Cand este ultima zi in care le-ai putea avea si sa nu fie prea tarziu?

Timpul de productie variaza in functie de produs

In functie de complexitatea acestuia. Timpul de productie se bazeaza pe numerosi factori, deci luati in considerare multiple optiuni. Daca afli ca prima ta alegere necesita prea mult timp, sa ai pregatita o a doua optiune. Daca te grabesti si nu stii cum sa procedezi, ne poti contacta pentru a gasi o solutie impreuna.

Weekend-urile si sarbatorile

Nu  uita sa iei in considerare zilele sfarsitului de saptamana si sarbatorile atunci cand stabilesti un dead-line. Multe birouri sunt inchise in zilele de sambata si duminica, precum si zilele de Ziua Recunostintei, Ziua Craciunului, Ziua Anului Nou si alte sarbatori care aduc zile libere.

Fiind o perioada foarte aglomerata pentru toata lumea, incearca sa plasezi comanda cat mai repede pentru a nu sta prea mult in coada de asteptare.

Planul de rezerva

Ar fi bine sa ai un plan de rezerva. Uneori primul plan pur si simplu nu functioneaza. Daca intri in comanda ta cu un plan de rezerva, vei fi pregatit pentru ce poate fi mai rau. Ia in considerare si trimiterea de obiecte care necesita mai putin timp pentru a fi produse si transportate. Sau trimite cadouri dupa sarbatori. Un cadou trimis putin mai tarziu ar putea chiar sa aiba un impact mai mare asupra destinatarilor tai, deoarece vor exista mai putine distrageri fata de perioada aglomerata a sarbatorilor.