martie 28, 2018 in Obiecte turnate

Gravarea – tehnică exclusivă de decorare. Când este folosită?

Gravarea
Brelocurile promotionale

Gravarea este una dintre cele mai importante metode de marcare a obiectelor promoționale. Spre deosebire de imprimare, modelul este fixat direct în material. Deci este rezistent la deteriorări.

Ce este gravarea?

Gravura este o canelură în materialul inscripției sau al logo-ului. Istoria gravării datează din antichitate. Dar tehnicile vremii s-au deosebit în mod semnificativ de posibilitățile de astăzi. În prezent, pentru gravare sunt folosite laserele CO2 sau YAG. Înainte de a începe marcarea, trebuie să pregătesti un model care să fie reprodus cu fidelitate pe produsele selectate. Metoda de gravare cu laser mărește productivitatea și viteza muncii.

De ce să alegi gravarea?

Gravarea produselor promoționale va face cadoul să arate profesional și elegant. Mai mult, informația pe care o gravăm va rezista oricăror încercări de răzuire sau abraziune. Rezistența gravării face ca produsele marcate cu această tehnică să se evidențieze în termeni de durabilitate. Acest lucru face ca obiectul să poată funcționa ca produs promoțional timp de mulți ani. Avantajul este, de asemenea, că executarea comenzii este rapidă. Gravura laser, de exemplu, este complet sigură pentru sănătatea umană, deoarece nu necesită utilizarea de substanțe chimice dăunătoare.

Când folosim gravarea?

Folosim această tehnică de marcare în primul rând pe produse din metal, lemn și piele. Gravura pe materiale plastice este posibilă, dar numai pe articole selectate. Suprafața pe care se utilizează gravura ar trebui să fie relativ plană, ceea ce va împiedica orice denaturare a designului. În cazul suprafețelor netede se utilizează o mașină rotativă pentru a face gravarea și care dă un finisaj foarte frumos. Clienții optează frecvent pentru gravarea personalizată a produselor promoționale comandate: pandantive, brelocuri, insigne, medalii. Totul poate fi gravat în fontul și culoarea aleasă. Specialiștii noștri cu experiență pot personaliza orice element promoțional în studioul nostru de design.

Obiecteturnate.ro oferă o selecție imensă de obiecte promoționale și cadouri corporative personalizate și gravate cu mesajul și logo-ul companiei tale.

Vrei mai multe detalii? Contacteaza-ne si vom raspunde negreșit.