august 2, 2017 in Obiecte turnate

Emailarea Obiectelor Turnate in forme speciale

Emailare
Emailarea

Cateva dintre intrebarile cele mai des intalnite sunt: “Emailarea cu culoare a obiectelor turnate in forme speciale este una de calitate? Rezista in timp si nu isi pierde din vivacitatea culorilor aplicate initial?

Raspunsul ferm, dar detailat, este urmatorul:

Zonele incastrate sunt zonele mai joase decat suprafata neta a insignei. Emailarea este așezata in aceste zone incastrate și se trece prin cuptoare pentru a coace smaltul pana devine dur. Emailarea se adauga o singura data in acest proces. Acest lucru inseamna ca atunci cand se usuca emailul se lipeste de margini și este incastrat sub linia metalului (care impiedica contactul emailurilor cu alte obiecte in timpul utilizarii obiectului) a brelocului sau a insignei.

Emailarea traditionala se executa cu smalt pe baza de sticla care ne permite utilizarea culorilor Pantone. Avand aceasta baza de sticla avem si o duritate a suprafatei emailate, finite. Mai mult decat atat, avem si suficient pigment pentru a reda culoarea dorita.

Emailarea Obiectelor Turnate in forme speciale se poate face intr-un numar nelimitat de culori. Insa trebuie sa tinem cont ca se pot emaila obiecte in forme speciale, doar cu culori liniare. Aceste culori liniare sunt culori separate ce nu se pot suprapune, uni, contopi.

Daca Semnul de Brand pe care doriti sa il redati pe suprafata unei insigne sau a unui obiect metalic turnat permite simplificarea lui pana la culori ce nu se combina, (ramanand liniare) putem executa orice Sigla sau Logo isi doreste solicitantul.

Concluzie

Obiectele Turnate care necesita Emailare pentru a insuma toate elementele grafice de identitate ale solicitantului sunt obiecte cu o durata de viata nedeterminata. Ele nu isi pierd din claritatea culorilor datorita utilizarii si pot reda orice nuanta Pantone ar contine Sigla executata.