aprilie 1, 2019 in Obiecte turnate

Dog tag-urile – accesorii mereu la moda?

Oamenii au folosit medalioanele militare zeci de ani și nu ca accesoriu de modă, ci ca un instrument de identificare. În ultimii ani, aceste medalioane au devenit mai degrabă un accesoriu la modă si, prin urmare, au fost folosite ca accesorii și decorațiuni de către mulți oameni. Ei fac acest lucru prin crearea de medalioane personalizate, care sunt încă în forma obișnuită, ovală, pe care personalul militar le folosește, dar infuzate cu elemente artistice pentru a le face mai unice și la modă.

Tendința de a le purta ca pe un accesoriu a început încă din anii 60 când oamenii au început să și le puna la gat, dar în loc să aibă numele obișnuit ștampilat și alte informații despre ei, acestea aveau semne de pace și alte elemente decorative pictate sau ștampilate. Acest lucru a continuat până în prezent, când oamenii au inceput sa poarte modele unice cu modele ștampilate, pictate sau tipărite.

In trecut, dog tag-urile metalice au devenit accesorii la moda cu ajutorul stampilarii sau pictarii lor manuale. Astazi noile tehnologii ne permit sa confectionam dog tag-uri care suporta design-uri unice si personalizate. Acum putem crea dog-tag-uri deosebite pe care se pot imprima imagini cu locuri, animale, oameni si multe altele. Aceste imagini pot fi printate color, alb si negru sau pot fi gravate in metal.

Indiferent dacă acestea sunt sau nu considerate trendy, acestea depind de modul în care acestea sunt utilizate sau confectionate. Unii oameni pot spune că folosirea dog-tag-urilor ca si accesorii ar fi o tendință trecătoare.

Acum, dog tag-urile folosite ca si accesorii la modă nu trebuie să aibă forma obișnuită ovală. Acestea pot veni într-o varietate largă de forme putand fi rotunde, pătrate, in forma de inimă și sa aiba gravate caractere lungi si subțiri. Cea mai populară formă pentru acestea este totuși standardul militar, iar acestea sunt în continuare preferatele celor care aleg să le folosească ca accesorii.

Deci, ce fel de metal folosesc oamenii pentru a crea aceste dog tag-uri? Cel mai frecvent utilizat metal pentru aceste medalioane este aluminiul. Nu numai că este vorba de un metal mai ieftin, dar este, de asemenea, foarte versatil, putand fi modelat în mai multe forme și poate fi ștampilat, imprimat sau pictat cu ușurință. Insa, bineinteles, acesta nu este singurul metal care este folosit în acest scop.

Deoarece sunt realizate în scop decorativ, și în funcție de tipul de accesoriu, se utilizează și alte metale, cum ar fi semi prețioase și prețioase. Aurul, argintul și bronzul sau alamă este folosit pentru crearea de dog tag-urilor care sunt menite să arate ca bijuterii. Pot fi si din aur artizanale cu pietre prețioase încorporate în ele pentru a crea o piesă destul de robustă, dar elegantă, cu aspect de bijuterii.

Argintul este, de asemenea, un metal foarte popular care este utilizat pentru crearea lor. Acestea pot fi gravate cu imagini, nume și desene și atașate la lanțurile de argint, astfel încât acestea pot fi purtate în jurul gâtului. Oțelul inoxidabil este, de asemenea, un alt metal care este utilizat pentru confectionarea lor.

Indiferent de metalul ales, indiferent de designul pe care doriți să-l puneți pe aceste dog tag-uri, poate inca vă întrebați dacă acestea sunt încă destul de moderne în aceste zile pentru a fi utilizate ca accesorii. Raspunsul este unul destul de simplu: este suficient să spunem că datorită versatilității sale, ele vor fi intotdeauna la moda.