Despre noi

ObiecteTurnate este singurul brand din Romania dedicat in exclusivitate turnarii si decuparii la forma a obiectelor promotionale.

Putem turna forme 2D si 3D in metal, obiecte promotionale ca: insigne  (pin’s), brelocuri,  medalii,  magneti publicitari,  pandantive, ace de cravata, brose esarfa, figurine, desfacatoare sticle sau diverse obiecte specifice fiecarei campanii de promovare.

Finisajele sau placarile utilizate sunt: nichel, nichel negru, nichel mat, nichel vechi, auriu-alama, suflare cu aur 18k, argint, argint vechi, bronz rosu, bronz galben, bronz vechi.

Finisajele in crearea unui astfel de obiect promotional turnat la forma fac din aceste produse cea mai buna alternativa la obiectele promotionale generale (instrumente de scris, accesorii de birou, brichete, ceasuri, electronice, textile etc.).

Practic, orice obiect promotional turnat la forma este un produs conceput de la zero, cu respectarea cerintelor si detaliilor de executie venite din partea clientilor.

Putem crea, astfel, un produs finit mult mai personalizat si mai specific decat un obiect promotional obisnuit si invechit.

Incepand cu luna octombrie 2010, brand-ul ObiecteTurnate Romania a intrat si pe piata din Ungaria, Bulgaria si Spania.

Scopul nostru este de a realiza produse de un mare nivel calitativ, pentru a satisface cele mai exigente cerinte.

Va multumim pentru vizita si va invitam sa accesati site-ul nostru periodic, pentru a fi la curent cu noutatile noastre.