martie 19, 2018 in Obiecte turnate

Desfacatoarele promotionale – un must-have indiferent de anotimp

Desfacatoare
Desfacatoare promotionale

Unul dintre articolele de mare succes care pot fi folosite ca produs promotional il reprezinta desfacatorul de sticle personalizat. Prin utilizarea desfacatoarelor ca instrumente promotionale, proprietarii de afaceri pot face publicitate solida produselor lor. De-a lungul anilor s-a demonstrat ca desfacatoarele promotionale personalizate sunt instrumente de marketing extrem de valoroase. Poate fi o strategie de marketing eficienta, fiind o optiune mai ieftina în comparatie cu multe alte campanii de marketing.

Pentru cei care lucreaza in industria hoteliera, in restaurante sau oriunde sunt consumate bauturi racoritoare, desfacatoarele promotionale au un loc important in viata lor.
Prin asocierea marcii tale cu placerea oamenilor de a consuma bauturile alcoolice sau nealcoolice te poti bucura de un bun efect in activitatea ta de marketing, pentru ca poti avea surpriza sa constati ca, chiar si dupa un timp, obiectul tau promotional inca mai lucreaza pentru tine.
Desfacatoarele turnate pot fi realizate intr-o mare varietate de stiluri si forme, in functie de pret si stilul de branding pe care doresti sa-l aplici.

In mod traditional, industria bauturilor a utilizat desfacatoarele promotionale cu efect maxim si nu este greu de inteles de ce.

Fie ca este fabricat din otel inoxidabil, fonta, aluminiu nu exista nicio indoiala ca un desfacator care este intotdeauna la indemana si care poarta ca o eticheta brandul tau este un instrument puternic de marketing.
La scara mai mare, desfacatoarele cu manere mari sunt comune in zona ospitaliera unde trebuie sa isi faca treaba eficient si cu minim de atentie. Majoritatea barmanilor au propriul stil preferat si, odata ce s-au legat de un astfel de articol, rareori vor gasi un inlocuitor.
Bautorul mediu, care serveste din cand in cand o bautura in spatele unui bar, in timp ce asteapta sa fie servit cu bautura preferata este inclinat sa observe preferintele unui profesionist in domeniul bauturilor. Daca logo-ul companiei tale este imprimat pe desfacatorul care isi face treaba atat de bine, sansa de a-si atinge scopul si de a-ti face o buna reclama este cu atat mai mare.

Cel mai bun lucru referitor la desfacatoarele personalizate ca premii promoționale este că aceste articole pot fi oferite oricărui adult, indiferent dacă sunt tineri profesioniști sau entuziaști în aer liber. Cel mai bine este să se asigure că produsele sunt fabricate dintr-un material de înaltă calitate, rezistente.
Calitatea produselor va influența în mod direct longevitatea promoției. Desfacatoarele promotionale pot ajuta companiile să atingă numărul maxim de clienți potențiali, deoarece acestea pot fi utilizațe atât în interior, cât și în aer liber. Puteti viza nu numai familii sau oameni care lucreaza in industria ospitaliera ci si grupuri de persoane care participă la anumite evenimente speciale, cum ar fi un evenimentele sportive, concerte.

Data viitoare cand te gandesti la un cadou nostim, rezistent si util pentru angajatii sau clientii tai, nu uita sa iei in considerare si desfacatoarele turnate care adauga utilitatii lor si durabilitatea, neindoindu-se la cea mai mica solicitare.