Desfacatoare turnate

Desfacatorul de sticle este, probabil, unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa-l avem fie in buzunar, fie acasa la loc de cinste. Si, sigur, ne dam seama ce mult ne lipseste atunci cand nu gasim unul la indemana. Foarte important e ca, chiar si desfacatorul, sa se potriveasca gusturilor noastre pe langa utilitatea lui.
Desfacatoarele turnate in diverse forme, personalizate, realizate de noi, fac parte din categoria materialelor promotionale inedite! Putem realiza o gama mare si variata de desfacatoare de sticle, personalizate, cu diferite finisaje si placari, care sa inveseleasca ziua oricui.
Fie ca este vorba de apa, suc sau bere, desfacatorul de sticle este intotdeauna un accesoriu binevenit. De ce nu ati profita de acest lucru pentru a-l transforma si intr-un mesaj haios sau serios, pentru cei care colaboreaza sau vor colabora cu voi? Desfacatoarele turnate pe care le vom prezenta ca si exemplu, sunt durabile, nu se indoaie la cea mai mica solicitare, sunt estetice

  • Turnare la orice forma 2D sau 3D.
  • Baza metal.
  • Finisari/placari: nichel, nichel vechi, nichel mat, auriu, alama, alama cafenie, argint, argint vechi, bronz rosu, bronz galben; lustruire, lustruire margini, luciu.
  • Personalizari:
    – culori liniare: imprimare directa de vopsea(cod Pantone) pe material(emailare) intr-un numar ridicat de culori;
    – policromie: autocolant printat, acoperire epoxy(rasina transparenta).