noiembrie 25, 2018 in Obiecte turnate

Brelocurile promotionale pot fi “cheia” ta catre marketingul de succes

Breloc

Cand vrei sa incepi o noua campanie de marketing promotional, poti fi usor intimidat de optiunile disponibile. Probabil iti doresti un produs suficient de compact si suficient de flexibil pentru a putea oferi acelasi produs promotional celor mai loiali clienti si, mai ales, sa fie foarte durabil si util. Prin urmare, una dintre cele mai bune alegeri poate fi brelocul metalic.

Indiferent daca vrei  logo-ul gravat sau tiparit pe aceste brelocuri, puteti fi siguri ca numele companiei tale va iesi in evidenta. Si dispunem de o mare gama de modele din care poti alege!

Exista un zvon despre produsele promotionale aflate in prezent in circulatie, care spune ca „singura modalitate de a avea un impact mare folosind marfurile promotionale este cu produse mari”, cum ar fi calendare, cani sau serviete. Desi exista un adevar in ceea ce priveste atractia obiectelor mari, acestea nu sunt cu siguranta singura modalitate de a obtine impactul dorit. In realitate, elementele mai mici pot fi la fel de eficiente, in unele cazuri mai eficiente decat omologii lor mai mari. Exemple de marfuri mai mici includ brelocul, care este probabil unul dintre cele mai puternice elemente disponibile.

Prin urmare, brelocurile constituie un domeniu de marketing fantastic si, in ciuda dimensiunilor lor, brelocurile sunt cadouri promotionale excelente.

Cateva dintre avantajele oferirii brelocurilor ca obiecte promotionale:

Zona de imprimare excelenta: Brelocurile ofera o suprafata fantastica personalizabila, unde se pot afisa logo-ul, numele firmei si detaliile de contact.

O varietate mare de optiuni din care poti alege: Brelocurile promotionale vin in toate formele si dimensiunile: rotite, patrate, desfacatoare pentru sticle, brelocuri pentru chei, antistres etc. Prin urmare, acestea pot fi utilizate in orice eveniment sau campanie. Brelocurile in forma de casa sunt ideale pentru agentii imobiliari si alte companii care opereaza pe piata imobiliara, de exemplu.

Brelocurile sunt extrem de durabile si ofera un marketing offline de lunga durata: Un factor care influenteaza utilizarea lor pe termen lung ca marfuri promotionale este ca exista multe modalitati prin care oamenii pot folosi o breloc. Din acest motiv, exista o sansa extrem de scazuta ca destinatarii sa nu foloseasca acest cadou promotional.

Pentru mai multe informatii despre brelocurile promotionale din gama noastra, vizitati pagina de prezentare a brelocurilor metalice personalizate sau contactati-ne echipa sunand la 0730 554 122.