februarie 27, 2018 in Obiecte turnate

Brelocurile promotionale – o alegere inspirata

Brelocuri
Brelocurile promotionale

Pastrarea cheilor la un loc cu obiectele mici este un motiv pentru care brelocul a fost inventat in primul rand. Se pare ca, atata timp cat au existat cheile, au fost inventate diverse sisteme asemanatoare brelocului pentru a gestiona aspectul critic al intregului sistem de securitate. Evident, o cheie pierduta este mai rea decat lipsa unei incuietori. Nu numai ca un breloc promotional asigura ca cheile tale sunt mentinute intr-o ordine, pastrarea cheilor impreuna este o modalitate buna de a te asigura ca ele sunt mai vizibile si mai usor de gasit decat ar fi cheile individuale. Multi dintre noi am petrecut timp uitandu-ne sub pernele de pe canapea pentru a incerca sa gasim cheile masinii. Imagineaza-ti cat de greu ar fi procesul daca fiecare cheie ar fi singura si nu numai ca ar fi mai greu de observat, dar exista mai multe motive pentru care ar trebui sa achizitionezi astfel de produs.

Gandeste-te la modul in care oamenii folosesc brelocul si la distanta pe care o pot parcurge in timpul unei zile lucratoare normale. Orice lucru care devine o parte indispensabila a zilei unei persoane are o mare probabilitate de a avea un efect convingator sau, cel putin, sa atraga atentia potentialilor consumatori. La un nivel individual, un breloc promotional este un obiect zilnic util, care poate oferi promotorului posibilitatea de a insufla subtil un mesaj.

Tipurile de brelocuri care sunt disponibile acopera un numar vast de stiluri si culori, asa cum puteti vedea rasfoind si catalogul nostru. Optiunea cea mai buna este de a alege un model care poate fi imprimat sau gravat pentru a putea fi personalizat asa cum iti doresti.

Prin urmare, daca vrei sa oferi un cadou valoros si practic partenerilor de afaceri si clientilor, brelocurile promotionale sunt un vehicul de branding excelent, ele facand parte din activitatile unei zile obisnuite. Indiferent daca alegi un breloc turnat 2D sau 3D, modelat in forma produsului sau a logo-ului tau, poate avea un design atractiv care sa completeze branding-ul adaugand sigla si detaliile de contact.

Brelocurile turnate multifunctionale, care indeplinesc si rol de desfacator sau carte de vizita, de exemplu, pot fi alegeri excelente pentru promovarea brandului tau, fiind nu numai utile dar si foarte rezistente.