ianuarie 2, 2018 in Obiecte turnate

Articolele promotionale – in orice plan de marketing pentru 2018

Plan de marketing
Produse promotionale

Un sondaj realizat de British Promotion Merchandise Association a constatat ca produsele promotionale sunt mult mai eficiente decat celelalte  medii de publicitate, cum ar fi printuri, web, direct mail sau TV.

94% dintre noi isi amintesc de compania de la care am primit un articol promotional dupa ce l-am avut timp de sase luni.

Cadourile promotionale de afaceri sunt nu numai o modalitate puternica de a infiltra brand-ul tau in mintea potentialilor clienti, dar ce este mai important, il mentin acolo!

Iti prezentam cateva dintre statisticile populatiei intervievate:

  • 52% au spus ca impresia lor despre o companie este mai buna dupa ce a primit un produs promotional de la ei
  • Aproape 50% utilizeaza aceste produse zilnic.

In 2018, fiecare plan de marketing ar trebui sa includa articolele promotionale din trei motive simple.

  1. Recunoasterea brandului

Produsele promotionale constituie un instrument simplu care poate ajuta la cresterea gradului de cunoastere a afacerii tale prin personalizarea cu sigla companiei a unui element pe care un client il poate folosi in viata de zi cu zi.

  1. Memento de servicii

De fiecare data cand oamenii vad produsul promotional personalizat, isi aduc aminte de serviciile pe care le poti oferi, mentinandu-le in prim-planul mintii lor.  Un produs promotional simplu si util este o modalitate excelenta de a creste loialitatea clientilor. Este modalitatea  de a spune „multumesc” clientului. Arata-i aprecierea, ofera clientilor servicii excelente si ajuta-i sa-si construiasca o legatura emotionala cu marca ta.

  1. Carte de vizita alternativa

In timp ce cartile de vizita vor fi intotdeauna un produs de afaceri incredibil de valoros, produsele promotionale reprezinta o modalitate amuzanta si creativa de a-ti prezenta informatiile de contact. In loc de a lasa unui potential client cartea ta de vizita, de exemplu, ia in considerare inmanarea unui produs tangibil, personalizat. Articolele promotionale pot avea cel mai mare efect  daca sunt create inteligent.

Accesibile, dar cu un impact mare, de durata, produsele promotionale reprezinta o mare valoare pentru investitia ta.